Kontakt
+386 40 577 482 info(at)4egi.com Ferrarska ulica 8, SI - 6000 Koper, Slovenija
Sledi nam

Premijske storitve

Premium Services

Hitrejše in učinkovitejše plačevanje še danes.

Premijske storitve omogočajo, da s pomočjo SMS MMS : api-ja izvajamo tudi plačilni promet. Uporabniki lahko z uporabo sistema plačujejo za izdelke in storitve. Nakupi in plačila preko sistema bodo kar naenkrat postali izjemno hitri in učinkoviti.

Skozi premijske storitve lahko naročnikom nudimo, da vse svoje mobilne in internetne storitve združijo pod eno streho in tako poenotijo sistem plačevanja. Naši naročniki lahko z našim sistemom prodajajo katero koli storitev ne glede na cenovno vrednost same storitve in ne glede na lokacijo kupca. Naš sistem deluje tako doma kot v tujini. Številne multinacionalke so z uporabo takšnih premijskih storitev prišle do povečane prodaje in posledično do še večjih dobičkov.

Postopek uporabe:

Na podlagi zahteve končnega kupca se zaračuna določen znesek za določeno storitev. Preko premijskih storitev končnemu kupcu to storitev zaračunamo in mu omogočimo dostop do same vsebine po vaši želji.

Zate lahko prodajo vseh tvojih storitev združimo pod eno streho!
backgroundgraphicmobiles

Zakaj SMS in MMS

Imaš novo kolekcijo, pripravljaš razprodajo ali nagradno igro?
Bi stranke rad presenetil z MMS kodo, ki prinaša popust?
Želiš, da stranke vsak dan ob 10. uri dobijo SMS voščilo za rojstni dan?
Bi stranke rad opomnil, da imajo jutri dogovorjen termin pri tebi?

Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z DA, imamo pravo rešitev zate!

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjaš z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »dovoli piškotke«, da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete »Sprejmi«, s tem soglašate.

Na tej spletni strani je implementirana reCAPTCHA v3. Uporaba reCAPTCHA v3 je podvržena Googlovemu pravilniku o zasebnosti in pogojem uporabe.

Zapri