Kontakt
+386 40 577 482 info(at)4egi.com Ferrarska ulica 8, SI - 6000 Koper, Slovenija
Sledi nam

flyCRM

flyCRM

Ubijte dve muhi na en mah!

Zbirajte podatke o strankah ter hkrati izvajajte in nadzorujte SMS in email kampanje. Vse v enem sistemu, preko telefona, tablice ali računalnika.

Iščete posodobitev vaših zalednih sistemov? Si želite hkrati rešitev za obveščanje in sistem za beleženje podatkov strank? Naš produkt združuje dva svetova v eni platformi: MARKETINŠKE KAMPANJE in CENTRALIZIRANO BELEŽENJE PODATKOV O STRANKAH, vključno s privolitvami.

Naš sistem flyCRM je visoko tehnološka rešitev, ki združuje dve vrsti sistemov v enem. Združuje namreč funkcionalnosti CRM sistemov, ki omogočajo beleženje vseh podatkov o strankah. Poleg tega pa je v našem sistemu mogoče najti tudi funkcionalnosti sistemov za masovno obveščanje končnih uporabnikov preko SMS sporočil in e-mailov.

Posebnost naše rešitve je v tem, da z njo pridobite vse, kar vaše podjetje potrebuje za učinkovito trženje svojih storitev in produktov. V našem sistemu se avtomatsko zabeleži, ko se ena izmed vaših strank odjavi od prejemanja novic. S tem si zagotovite tudi, da delujete v skladu z GDPR zakonodajo, ki je pomemben faktor vsakodnevnega poslovanja s kupci. Poleg vseh naštetih funkcionalnosti pa sistemi beleži čas pridobljene privolitve in s tem povezano revizijsko sled.

Naš sistem je zelo vsestranski, kar mu omogoča povezovanje z raznolikimi zunanjimi sistemi, ki jih ponuja trg. Vse to in še več deluje na podlagi API povezovanja. Našo rešitev lahko povežete s svojim spletnimi trgovinami, portali in drugimi zalednimi sistemi. Vse informacije na ta način beležite na enem mestu, brez nepotrebnih in nepreglednih excel tabel.

Naš sistem omogoča zbiranje podatkov v enoviti in pregledni obliki. Ažurne podatke o svojih strankah lahko preko spletnega vmesnika kadarkoli pregledate in jih po lastni presoji izvozite.

S pomočjo modula AIM pa lahko avtomatizirate obveščanje, opominjanje in pozivanje strank preko SMS sporočil. V sklopu PREMIUM kanala imamo zakupljenih kar 900 direktnih povezav povsod po svetu za pošiljanje SMS sporočil. Direktne povezave omogočajo dinamičnega pošiljatelja, spremljanje dostave sporočil in hitrost pošiljanja 30.000 SMS/min. Brezplačno pa pri PREMIUM kanalu pridobite tudi funkcionalnost 123Finder, ki preverja veljavnost in pravilnost telefonskih številk, na katere pošiljate. Ta funkcionalnost vam lahko v obdobju enega leta zniža stroške pošiljanja tudi do 20 %.

Kot zadnji pomemben element pa je tukaj še !-MAIL DELUXE, ki pri integraciji močno olajša izvedbo marketinških kampanj in avtomatizira pošiljanje personaliziranih e-mailov ter drugih obvestil. Je zelo učinkovito oglaševalsko orodje, ki omogoča 100 % sledljivost. V realnem času lahko spremljate, koliko ljudi je vaš e-mail odprlo in koliko od njih je kliknilo na pripadajočo povezavo. Preko sistema je mogoče tvoriti ankete, avtomatske odzivnike in sprožilce in še mnogo več.

V praksi pa tako spletnim kot tudi fizičnim trgovinam nudimo poseben modul AIMAgent, preko katerega ima lahko vsaka vaša poslovalnica svoj uporabniški račun, s pomočjo katerega se vnaša podatke o novi strankah in se jih naroča na vaša personalizirana obveščanja (vnos privolitev). Prav tako pa je podatke preko AIMAgent vmesnika zelo enostavno poiskati in prilagoditi strankinim željam (sprememba naslova oziroma drugih podatkov). S tem modulom lahko zagotavljamo personaliziran dostop za vsakega vašega zaposlenega ter natančen in pregleden nadzor nad podatki vaših strank.

Celotna kombinacija, ki je opisana zgoraj, je v celoti plod dela ekipe 4EGenus International in nanjo smo zelo ponosni. Kajti rečemo lahko, da smo prvi na slovenskem trgu, ki ponujamo tako celovito, dovršeno in delujočo rešitev, ki vam poenostavi beleženje podatkov ter pospeši izvajanje marketinških akcij.

Ne čakajte, obrnite se na nas, da vidite kaj od zgoraj naštetega lahko uporabite tudi v vašem podjetju!
backgroundgraphicmobiles

Zakaj SMS in MMS

Imaš novo kolekcijo, pripravljaš razprodajo ali nagradno igro?
Bi stranke rad presenetil z MMS kodo, ki prinaša popust?
Želiš, da stranke vsak dan ob 10. uri dobijo SMS voščilo za rojstni dan?
Bi stranke rad opomnil, da imajo jutri dogovorjen termin pri tebi?

Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z DA, imamo pravo rešitev zate!

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjaš z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »dovoli piškotke«, da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete »Sprejmi«, s tem soglašate.

Na tej spletni strani je implementirana reCAPTCHA v3. Uporaba reCAPTCHA v3 je podvržena Googlovemu pravilniku o zasebnosti in pogojem uporabe.

Zapri